SPRAYTAN

Välkommen till vår automatiska  FACE + SprayTan

Vill du se läckert brun

Vår automatiska spraytan är importerad från Italien, just för att få den bästa solbrännan och bästa resultatet.

Vi har den senaste SprayTan i Karlstad som är väldigt enkel, smidig och snabb. Den tar bara 5 minuter att spreja på hela kroppen. Du står själv och styr färgen i vår ”de luxe – spraytan – kabin”. Du trycker på start knappen och färgen sprejas på kroppen utan att du behöver göra något mer. Du står som i duschen i några minuter, beroende på vilken färg du vill ha, och vår automatiska SprayTan sprejar på hela din kropp smidigt och bra. Den torkar dig även ordentligt direkt efter sprejen, tack vare det fantastiska fläktsystemet i kabinen slipper du bli kladdig efter behandlingen.

SprayTan produkten Face +  filosofi handlar om de tre nyckelorden: säkerhet, enkelhet och trivsel.

Hur vi ser ut har aldrig varit så viktigt som det är idag.

Vi kan möta dagen med en solbränd och attraktiv look utan några som helst bieffekter som man kan få med överdriven användning av solarium.

Vår SprayTan produkt – Face + passar alla hudtyper. Den fungerar lika bra på fet hy, eftersom den inte täpper igen porerna, som torr. Den utmärker sig också genom att vara ekologisk, då sprayen inte innehåller några som helst gaser som skadar miljön.

Face + är resultatet av noggranna studier. Produkten kan definieras som den nya generationens brun utan sol produkt. Vi kan glömma de gamla brun utan sol produkterna som luktade märkligt, fläckade och försvann efter några få duschar! Face + basingrediens är en sockermolekyl (DHA) som naturligt reagerar med vårt översta hudlager och ger en intensivt brun och fräsch hy som framförallt ser naturlig ut.

Pigmenteringen i sig varar längre än traditionella brun utan sol produkter. Färgen försvinner naturligt när de färgade hudcellerna byts ut genom hudens cellförnyelse, då försvinner också färgen gradvis, vilket tar upp till sju dagar.

SprayTan – Face + är ett modernt, skonsamt alternativ som inte kommer göra dig besviken, utan ge dig en känsla för naturens välmående.

FACE + PRISER / UTMÄRKELSE
Bäst i test: EXPRESSEN 2014
Bästa resultat:  Veckorevyn 2015
Passa på att prova våran Automatiska-SprayTan där du själv får stå och styra din färg!

 

PRODUKTER

Face + Tintarellaspray
Face + FAST peeling,


NYHET!

VI HAR FÅTT IN EN HELT NY BRUN-UTAN-SOL-PRODUKT!

SNABBVERKANDE OCH FÖR ALLA HUDTYPER

MINETAN! VACKERT SOLBRUN HUD PÅ EN TIMME!

BESTÄM SJÄLV DIN PERSONLIGA FÄRGTON ECO-CERTIFIERAT, NATURLIGA RÅVAROR

Caramel– Ljus färg

Bride– Ljus med skimmer

Moroccan– mellan med oljor (passar torr hud)

Dark Ash– mörk askig ton (passar yngre hud)

Violet– rödbrun (passar mogen hud)

Absolute X20,X30,X40 är våra mörkaste färg vi har.

Att tänka på efter Behandling med våra senaste Minetan – produkter 
1. Spreja kroppen med MineTan…
2. Vänta 1, 2 eller 3 timmar (beroende på önskad färgstyrka)…
3. Duscha av i ljummet vatten… 
Tänk på att du inte ska vänta i 24 tim!

Att tänka på innan behandling

  • Gör en kroppspeeling dagen innan för att färgen skall fästa ordentligt. För bästa resultat använd inga hudkrämer på huden efter duschen.
  • Var noga med att låta huden vara ren från krämer, deodorant, parfym och make up. Kom helst utan make up, men det är helt okej att tvätta av den på salongen innan behandlingen.
  • För dagen av behandlingen; välj kläder som inte skaver, som t ex strumpbyxor. Välj hellre en BH utan axelband. Det ska vara kläder som lätt går att sätta på sig efter behandlingen. Undvik vitt.
  • Följ anvisningarna noga från automatiska spraytan kabinen, och lyssna på personalen på plats om hur de ska gå till.
  • Se till att inte bli blöt under de första 24 timmarna efter behandlingen. Med blöt innebär duscha, svettas eller vara i regn/snö.
  • Rekommenderat är att duscha dagen efter, då har färgen satt sig. Skölj bara huden från överskottsfärg och använd ingen tvål eller gnuggningar på huden.
  • Undvik träning, sol och bastu på 12 timmar så färgen hinner sätta sig. Om man svettas så fäster ej färgen på samma sätt. Blir man svettig kan det ge en klibbig känsla samt att färgen kan bli ojämn.
  • Efter behandlingen; om visst stänk uppkommit kan detta lätt jämnas ut med en speciell vante, rådfråga då personal. Kom ihåg att aldrig gnugga med denna då färgen kan försvinna då.
  • Observera att sollotionen inte är ett solskyddsmedel och skyddar därför inte mot solen.
  • Var noga med att ALLTID konsultera personal efter behandlingen för att följa upp resultaten.