REFERENSER

REFERENSER

Under tiden 2012 – Juni har Bianca haft uppdrag här hos oss och hjälpt till med coachning. Besa är en bra och professionell coach, vilket har gett goda resultat i gruppen för mina anställda och hon har gjort ett kanonbra jobb. Hon är en fin och varm person. Alltid vänligt och bra bemötande. Flexibel vad gäller tider etc.

Renato Soto
Verksamhetschef
Olivlunden
Linköping

Bianca hjälpte mig under en svår period i mitt liv, då jag var mycker nere. Hon fick mig att komma ur min depression och att komma över sakerna som jag mått dåligt över. Idag är jag en positiv person som älskar livet igen och har tro på framtiden och jag har Bianca och tacka för det.

Lena 37 år

Bianca är en resultatfokuserad coach och ser möjligheter istället för hinder. Hon har hjälpt mig att komma ur den dåliga miljön som jag har haft ont i magen av, varje gång jag gick till mitt arbete. Bianca hjälpte till och lyckades göra mig så stark och modig att våga byta arbetet jag hade. Hon är absolut den bästa coachen och ett värdefullt bollplank.

Rekommenderas Varmt.

Ali 47 år.

I min ålder kan ibland vara svårt att bryta mönster och göra det man egentligen vill och önskat sig i många år, I 30 år har jag gått och väntat på att bli bättre men inte lyckades på egen hand. Tack vare Bianca lyckades jag.

Eva 55 år.