PARTERAPI

Varje människa förändras och utvecklas genom hela livet. Det kan ibland vara svårt att göra det tillsammans. Ibland tappar vi bort varandra eller oss själva i relationen.

Är du gift och känner att du behöver göra något för att undvika en separation? Eller för att genomföra en? Är du orolig för familjens omstrukturering och effekterna av skilsmässan på barn? Är skilsmässa överväldigande och skrämmande? Hur kan du fatta välgrundade beslut under denna emotionella tid?

Vi kan hjälpa dig i varje fas, som t ex: skilsmässoprocessen, eller när du vill förbättra relationen till ett sundare relation.

Många människor känner sig förvirrande och överväldigande och avvecklar, gör dåliga beslut i detta läge. Tydliga beslut är avgörande för att bestämma nästa kapitel av livet. Denna period kan vara grumlig med saker från det förflutna. Vi kan vara i en känslomässig funktion och rädsla – baserade perspektiv, snarare än ett äkta och stabilt perspektiv. Detta är dock den bästa tiden att utforska vilka vi är och vad vi vill ha framöver.

Eliminera och sabotera mönster och tvivel på dig själv, gör denna process smidigare och betydligt mindre stressande.

Våra klienter kommer att få objektiv vägledning och ett stödjande förhållningssätt i hela denna process.

Vi arbetar med klienter som vill bevara integritet i familjen samtidigt rekonstruerar nya liv. Framåt betyder något djupt olika för varje familjemedlem.

Vi har personlig erfarenhet och utbildning inom detta område, och kan hjälpa människor hitta rätt väg genom de känslomässiga, finansiella och logistiska beslut som behövs göras under hela denna process.

Att ha oss som en relationsrådgivare eller skilsmässovägledare kommer att bli en givande upplevelse, med långsiktiga fördelar.

” I samarbete med Odenstad Säteri erbjuds även weekendterapi – fre – lör – sön ”

Läs mer om boendet & platsen på www.odenstad.com

Weekendterapi erbjuds till personer som behöver lösa sina relationsproblem eller bygga på en sund och kärleksfull relation och fördjupa kärleken genom att ha mer tid med varandra och samtal med en professionell terapeut.

Vi erbjuder prisvärda terapi helger, två nätters boende och samtalsterapi, efter behov.

Ta chansen att boka en terapi helg tillsammans med din partner.

Kontakta oss för mer info,

Varmt välkomna!